Het allerbelangrijkste bij het aanschaffen van een kunstwerk is dat het een emotie oproept. Dat u eindeloos geniet zonder verveeld te raken. Dat het u tot denken stemt, u de vraag stelt wat de kunstenaar heeft willen uitdrukken en hoe dit aansluit met uw persoonlijkheid.
Ervaring heeft ons geleerd dat de aankoop van het juiste kunstwerk niet altijd een makkelijke opgave is. Een perfect gekozen kunstwerk geeft alleen maar meerwaarde aan de uitstraling, persoonlijkheid en exclusiviteit van uw leefwereld. Dit vergt een weloverwogen beslissing. Galerie Dessers adviseert u graag en hanteert een werkwijze die u alle rust en vrijheid geeft om een juiste keuze te maken. Klik hier voor een impressie van onze collectie 

.

ADVIES IN DE GALERIES

Tijdens de openingsuren kan u ongestoord en volledig vrijblijvend kennismaken met de actuele expositie. Zowel in Hasselt als in Leuven vindt u naast de lopende expositie een uitgebreid aanbod van de permanente collectie. Indien ons kunstaanbod overeenstemt met uw persoonlijkheid, kan u vrijblijvend gebruik maken van ons advies. U kan terecht met al uw vragen en na een verkennend gesprek zullen – rekening houdend met uw budget, persoonlijke voorkeur en leefomgeving – een aantal passende kunstwerken bekeken, besproken en beoordeeld worden.

.

VIRTUELE PRESENTATIE

U kan online een keuze maken en vrijblijvend gebruik maken van een virtueel advies.

STAPPENPLAN :
  1. selecteer op deze site de kunstenaars en/of kunstwerken die u graag virtueel gepresenteerd zou zien of geef ons carte blanche en laat u verrassen
  2. maak een foto met uw smartphone van de muur waar u een kunstwerk zou willen plaatsen. Ga hiervoor recht voor de muur staan zodat de weergave frontaal is (niet vanuit een schuine hoek) en verklein de foto niet.
  3. meet (ongeveer) de hoogte en breedte van de muur
  4. mail uw selectie (1)/afbeeldingen in groot formaat(2) en afmetingen(3) naar expo@galeriedessers.be
  5. wij plaatsen onze voorstellen of de door u geselecteerde kunstwerken in de juiste verhouding kosteloos in uw ruimte
  6. de bestanden worden u binnen de vijf werkdagen per mail toegestuurd.

.

PROEFPERIODE

Galerie Dessers biedt u de unieke mogelijkheid om – zonder enige aankoopverplichting – één of meerdere kunstwerken op proef in huis te nemen. De kunstwerken worden door ons aan huis gebracht voor een proefperiode van één week zodat u in alle rust kan beoordelen of het geselecteerde kunstwerk u zal blijven boeien en tot zijn recht komt in uw leefomgeving. Proefleveringen, retourophalingen en plaatsingen zijn kosteloos.

Voor kunstwerken die onmisbaar zijn voor de lopende tentoonstelling, is de proefperiode van één week niet altijd mogelijk.