LEOPOLDPLEIN 9 - 3500 HASSELT

+32 11 22 60 10

expo@galeriedessers.be

 

ZAAKVOERDER :  KATRIEN DESSERS +32 475 48 44 05    katrien@galeriedessers.be

 

Genieten van kunst zal de volgende weken in je huis of vanaf een afstand gebeuren en dit in de hoop dat iedereen dat gezond en wel kan blijven doen. Er is veel wat niet meer mag, maar in tijden van schaarste kan je beter op een positieve en creatieve manier de focus leggen op wat wel nog kan.

OP ZATERDAGOCHTEND – KUNST VANUIT EEN ANDERE INVALSHOEK


Sinds de opening van de vernieuwde galerie in september vorig jaar, stuurden we op zondag de Lazy Sunday uit met kunstenaarsportretten en aankondigen van tentoonstellingen. Zolang de lockdown duurt, zal de Lazy Sunday vervangen worden door Impulse, een digitaal kunstmagazine dat op zaterdagochtend in je mailbox belandt en thematisch ingevuld wordt met virtuele presentaties en een redactionele kijk achter de schermen van de werking van de galerie. Aan tafel, voor de haard of onder het fleecedeken op de bank. Genieten van kunst in het weekend…het kan!

Impulse zal op zaterdagochtend afgewisseld worden met Harvest, het digitale magazine dat het nieuwe online-platform met de oogst van 42 jaar Galerie Dessers omkadert. Naast de aankondigingen van nieuwe thema’s en kunstwerken, zal ook de kunstgeschiedenis met een luchtige, maar boeiende invalshoek belicht worden.

Elke zaterdagochtend zal je dus afwisselend Impulse of Harvest in je mailbox ontvangen waardoor we jullie connectie met moderne en hedendaagse kunst graag blijven voeden.