MENU MENU

 

 

 

BAD, Belgian Art & Design is een gloednieuw event in het ICC Gent dat doorgaat van 16 tot en met 19 februari 2017. Deze jonge, dynamische beurs curateert designers & beeldende kunstenaars die tot ‘Belgium’s finest’ behoren. Galerie Dessers neemt deel aan BAD met werk van Franca Ravet, Katrin Dekoninck, Hervé Martijn en Hans Bruyneel. Na BAD wordt hun werk getoond in onze vestiging in Leuven.

BAD brengt kunstenaars en designers samen en geeft bezoekers meer dan ooit directe toegang tot de kunstenaar of designer en zijn kunstwerken of ontwerpen. BAD is in februari 2017 opnieuw dé hotspot voor alle kunstliefhebbers en design-addicts, kortom: voor iedereen die geïnteresseerd is in hedendaagse trends – of het nu gaat over kunst, interieur, mode, food of technologie.

BAD is jong en in de ban van kwaliteit. Dit wordt consequent doorgezet in de keuze van kunstenaars en ontwerpers. Toch ligt de focus niet alleen op prijs, des te meer op (meer)waarde. BAD gelooft sterk in de kracht van Belgische kunstwerken, ontwerpen en producten: ze hebben een onmetelijke invloed op onze mindset, persoonlijke uitdagingen en ons maatschappelijk en cultureel leven. Kunst en design stimuleren tot creatief nadenken en verbeteren onze levenskwaliteit.

BAD gaat op zoek naar Belgische geuren en smaken en organiseert dinners en tastings in de totale sfeerbeleving van de beurs. In dit kader beleef je ook workshops, debatten, literaire salons, film- en fotovertoningen rond Art en Design.