FINISSAGE CASPER FAASSEN MET ILJA LEONARD PFEIJFFER – 16.02.19 – LEUVEN

.

.

CASPER FAASSEN & ILJA LEONARD PFEIJFFER IN GALERIE DESSERS LEUVEN -16 FEBRUARI 2019 13.00 UUR

Heeft u een werk van Casper Faassen of bent u geïntrigeerd en zou u graag wat meer willen weten over zijn thematiek, de gelaagdheid in zijn fotografisch werk of zijn samenwerking met Ilja Leonard Pfeijffer? Houdt u van literatuur en charismatische schrijvers ? Dan bent u zeer welkom op de finissage van de tentoonstelling van Casper Faassen op zaterdag 16 februari om 13.00 uur in aanwezigheid van Casper Faassen en Ilja Leonard Pfeijffer.

.

.

PROGRAMMA FINISSAGE – ZATERDAG 16 FEBRUARI 13.00u-14.30u – LEUVEN

– Casper Faassen en de thematiek in zijn fotografisch werk waaronder de samenwerking met het Nationaal Ballet van Nederland.
– Ilja Leonard Pfeijffer draagt een sonnet voor uit Giro Giro Tondo
– Voorstelling van het samenwerkingsproject Giro Giro Tondo van Ilja Leonard Pfeijffer en Casper Faassen
– Ilja Leonard Pfeijffer draagt voor uit Grand Hotel Europa, zijn meest recente roman, genomineerd voor de Libris Literatuurprijs en door NRC Handelsblad uitgeroepen tot de roman van het jaar.

Naar aanleiding van het veertigjarig bestaan van galerie Dessers wordt aan de aanwezigen het boek ‘Grand Hotel Europa’ door galerie Dessers aangeboden. (1 roman per intekening voor de eerste vijftig intekeningen) die u kan laten signeren door Ilja Leonard Pfeijffer.

GRAAG INTEKENEN  expo@galeriedessers.be (met vermelding van het aantal personen).