MENU MENU

LAZY SUNDAY – DIGITALE NIEUWSBRIEF

We zijn er ons van bewust dat mailboxen overstelpt worden met allerhande nieuwsbrieven. Galerie Dessers laat je dan ook graag op voorhand weten wat je mag verwachten als je je inschrijft voor digitale communicatie. 

Om in de toekomst op de hoogte te blijven, kan je op zondagochtend de LAZY SUNDAY in je mailbox ontvangen, een beknopt digitaal magazine met introducties van nieuwe kunstenaars, cultureel nieuws, kunstenaarsportretten, uitnodigingen voor tentoonstellingen, evenementen en boekvoorstellingen.

Gelieve het vierkantje aan te vinken, je mail-adres in te geven en op inschrijven te klikken. Daarna ontvangt je een mail waarin je je inschrijving bevestigt (graag je spam checken als de eerste Lazy Sunday niet zou toekomen). Je mail-adres wordt enkel gebruikt voor digitale communicatie. Bij inschrijving verklaar je kennis te hebben genomen van onze privacy policy. Onderaan de mails die we versturen, heb je steeds de optie om ‘uit te schrijven’ en je mailadres uit ons bestand te verwijderen.

Alvast bedankt voor de interesse.