530 M2 GENIETEN

 

Tot aan de eerste versoepelingen en de start van het nieuwe tentoonstellingsprogramma, maken we van de nood een deugd en wordt de infrastructuur van de galerie uitzonderlijk ingevuld met kunstwerken die online aangeboden worden op Harvest.

Harvest is een webshop met de oogst van de rechtstreekse samenwerking met kunstenaars die deel uitmaken van de geschiedenis van de galerie waardoor de prijzen erg scherp gezet zijn en de authenticiteit van de kunstwerken voor 100% gegarandeerd is. Het aanbod is niet alleen door de prijszetting erg toegankelijk, maar ook door de verscheidenheid van het brede en ruime aanbod. Op de tentoonstelling kan je werk ontdekken Pierre Alechinsky / Corneille /Jan Cobbaert / Juan Ripollés /  Bruno Vekemans / Antonia Guzman / Alexis Gorodine / Beniti Cornelis / Finn Pedersen & Jacques Doucet

We heten we alle kunstliefhebbers van harte welkom op de tentoonstelling INTERLUDIUM naar aanleiding van de lancering van de kunstwebshop Harvest met de oogst van 40 jaar Galerie Dessers. 530m2 kunst met in elke tentoonstellingsruimte een andere sfeer en beleving.

 

> meer info art-harvest.be