530 M2 GENIETEN

 

Het lijkt erop dat COVID ons nog enkele moeilijke weken zal bezorgen. De galerie heeft dan ook beslist om de programmatie van 2021 te starten als de lucht weer wat zuiverder en vooral minder onzeker is en dit omdat de hedendaagse kunstenaars die geprogrammeerd zijn een maximum aan zichtbaarheid verdienen.

Tot dan blijft iedereen uiteraard welkom in de galerie voor een bezoek na online reservatie. De kunstwerken die getoond worden in de portfolio’s van de kunstenaars , zijn na afspraak te bezichtigen in de galerie.

Tot aan de start van het nieuwe tentoonstellingsprogramma, maken we van de nood een deugd en wordt de infrastructuur van de galerie uitzonderlijk ingevuld met kunstwerken die online aangeboden worden op Harvest.

Harvest is een webshop met de oogst van de rechtstreekse samenwerking met kunstenaars die deel uitmaken van de geschiedenis van de galerie waardoor de prijzen erg scherp gezet zijn en de authenticiteit van de kunstwerken voor 100% gegarandeerd is. Het aanbod is niet alleen door de prijszetting erg toegankelijk, maar ook door de verscheidenheid van het brede en ruime aanbod. Op de tentoonstelling kan je werk ontdekken Pierre Alechinsky / Corneille /Jan Cobbaert / Juan Ripollés /  Bruno Vekemans / Antonia Guzman / Alexis Gorodine / Beniti Cornelis / Finn Pedersen & Jacques Doucet

We heten we alle kunstliefhebbers van harte welkom op de tentoonstelling INTERLUDIUM naar aanleiding van de lancering van de kunstwebshop Harvest met de oogst van 40 jaar Galerie Dessers. 530m2 kunst met in elke tentoonstellingsruimte een andere sfeer en beleving. Kunst van grote meesters waarvan een exclusieve selectie niet online staat. Een preview en presale dus van wat Harvest in 2021 te bieden heeft.

> meer info art-harvest.be