MENU MENU
.
.
.
.
.
.

 

..


.

.

45 JAAR GALERIE DESSERS

 

45 jaar geleden werd een kunstgalerie geopend in een bescheiden ruimte in het stadscentrum van Hasselt. 3 generaties later staan inmiddels 307 tentoonstellingen op de tijdlijn. Dankzij het talent van meer dan honderdtachtig tentoongestelde kunstenaars, is galerie Dessers vandaag een gevestigde intermediair op het vlak van beeldende kunst. Vanaf zondag 6 november bent u van harte welkom voor een bezoek aan de overzichtstentoonstelling met 530m2 kunst uit het verleden, het heden en de toekomst.

Op zondag 6 en 13 november organiseert de galerie en rondleiding doorheen de vier tentoonstellingsruimten waardoor je meer komt te weten van de werking van Galerie Dessers achter de schermen. (de rondleidingen zijn volzet)

.

.

 

Het tentoonstellingsprogramma 2022-2023 zal volledig in het teken zal staan van het 45-jarig bestaan van de galerie.

Om op de hoogte te blijven van wat de galerie de volgende maanden te bieden heeft, kan je je inschrijven om op zondagochtend de LAZY SUNDAY in je mailbox te ontvangen, uitnodigingen voor tentoonstellingen, een beknopt digitaal magazine met introducties van nieuwe kunstenaars, cultureel nieuws, kunstenaarsportretten,  evenementen en boekvoorstellingen..

 

Gelieve het vierkantje aan te vinken, je mail-adres in te geven en op inschrijven te klikken. Daarna ontvangt je een mail waarin je je inschrijving bevestigt (graag je spam checken als de bevestiging uitblijft). Je mail-adres wordt enkel gebruikt voor digitale communicatie. Bij inschrijving verklaar je kennis te hebben genomen van onze privacy policy. Onderaan de mails die we versturen, heb je steeds de optie om ‘uit te schrijven’ en je mailadres uit ons bestand te verwijderen.

Alvast bedankt voor de interesse.

 

 

 

 

 

 

 

.

.

 

.

.