MENU MENU

 

 

Het is zover! De oppervlakte van de galerie in Hasselt is meer dan verdubbeld en verbindt het Leopoldplein met de Ridderstraat. Een doorsteek naar de toekomst, 60 meter lang, pal in het centrum, met aan de wanden een gevarieerd en intrigerend aanbod hedendaagse kunst, verdeeld over vijf karaktervolle tentoonstellingssets. 

Met een oppervlakte van 530m2 is de galerie opgevat als een totale kunstbeleving waar naast solotentoonstellingen ruimte is voor een kunstbibliotheek, gastkunstenaars en het meest recente werk van de kunstenaars van de galerie.

RESET is de overkoepelende titel van het 3-delige programma tot en met 12 januari 2020 met in het eerste deel recent werk van vaste waarden en nieuwkomers waaronder Denise Richardt, George Lloyd Jones, Hervé Martijn, Hans Bruyneel, Els Lesage, Lieven Decabooter, Ellen Vrijsen, François du Plessis, Katrin Dekoninck, Monique Donckers, Franca Ravet, Herman Maes, Eric vande Pitte, Joke Timmermans, Sigrid von Lintig, Rolina Nell, Martine Thoelen en Geert Koekoeckx. 

 

 

.

.

 

 

 

 

 

 

 

.