MENU MENU

.

.

 

VRIJBLIJVENDE PROEFPLAATSING

.

Galerie Dessers bestaat inmiddels 45 jaar en weet uit ervaring dat de aankoop van een kunstwerk niet altijd een makkelijke opgave is. Een weloverwogen keuze is alleen een meerwaarde voor je leefomgeving. Wij staan je dan ook graag bij met persoonlijk advies, rekening houdend met je verwachtingen en budget.

Maar dan nog is het niet eenvoudig. Hoe geïntrigeerd je ook bent, een kunstwerk heeft een andere dimensie in je persoonlijke leefomgeving.

Galerie Dessers biedt de unieke mogelijkheid om – zonder enige aankoopverplichting – één of meerdere kunstwerken op proef in huis te nemen. De kunstwerken kan je meenemen bij je bezoek aan de galerie of worden door onze logistieke dienst aan huis gebracht voor een proefperiode van één week zodat je in alle rust kan beoordelen of het geselecteerde kunstwerk je zal blijven boeien en tot zijn recht komt in je leefomgeving. Ook als je de tijd niet vindt om een bezoek te brengen aan de galerie, kan je met onderstaand formulier een proefplaatsing aanvragen zodat je thuis het kunstwerk kan bezichtigen.

Advies, proefleveringen en retourophalingen zijn vrijblijvend en kosteloos.

 

..

.

STAPPENPLAN PROEFPLAATSING

.

1. vraag je proefplaatsing aan tijdens je galeriebezoek of met onderstaand formulier

Na het stappenplan, vind je een aanvraagformulier voor je proefplaatsing. We benadrukken nogmaals dat de proefplaatsing al bijna twintig jaar bij onze service hoort en kosteloos en vrijblijvend is.

 

2. afspraak thuisbezorging of zelf ophalen

Het gekozen kunstwerk wordt op zaterdagvoormiddag na afspraak aan huis gebracht. (Als je het kunstwerk zelf meeneemt voor de proefplaatsing, staan we graag een korting op de verkoopprijs toe.)

 

3. proefperiode

Tijdens de proefperiode, krijg je dag na dag een beeld van het kunstwerk in je leefomgeving.

 

4.  wat als je je kunstwerk niet meer kan missen

Je ontvangt per mail een uitnodiging tot betaling.

 

5.  wat als je proefplaatsing niet overtuigt

Proefplaatsingen hebben in het verleden hun nut al meermaals bewezen. In je leefomgeving oogt een kunstwerk altijd anders dan online of in de galerie. Daarom bieden we ook de proefplaatsingen aan.

Als het kunstwerk je niet overtuigd heeft, stuur je  op donderdag na je leveringsweekend een mailtje zodat we je kunnen inplannen voor de retourophaling. Je kan het kunstwerk weer meegeven aan de transporteur. De retourophaling is kosteloos en hoort bij de service van de galerie. Op deze manier heb je alvast een beeld van wat niet past wat als ervaring kan tellen voor een eventuele keuze in de toekomst.

.

 

ONLINE AANVRAAG

Als je de tijd niet vindt om de galerie te bezoeken, kan je online een proefplaatsing aanvragen van eender welk kunstwerk afgebeeld op deze site, met uitzondering van kunstwerken die niet gemist kunnen worden omwille van de coherentie van de tentoonstelling.