.

.

 

VRIJBLIJVENDE PROEFPLAATSING

.

Galerie Dessers bestaat inmiddels 42 jaar en weet uit ervaring dat de aankoop van een kunstwerk niet altijd een makkelijke opgave is. Een weloverwogen keuze is alleen een meerwaarde voor je leefomgeving. Wij staan je dan ook graag bij met persoonlijk advies, rekening houdend met je verwachtingen en budget.

Maar dan nog is het niet eenvoudig… Hoe geïntrigeerd je ook bent, een kunstwerk heeft een andere dimensie in je persoonlijke leefomgeving.

Galerie Dessers biedt de unieke mogelijkheid om – zonder enige aankoopverplichting – één of meerdere kunstwerken op proef in huis te nemen. De kunstwerken worden door onze logistieke dienst aan huis gebracht voor een proefperiode van één week zodat je in alle rust kan beoordelen of het geselecteerde kunstwerk je zal blijven boeien en tot zijn recht komt in je leefomgeving.

Advies, proefleveringen, retourophalingen en plaatsingen zijn vrijblijvend en kosteloos.

 

..

.

STAPPENPLAN PROEFPLAATSING

.

1. vraag je proefplaatsing aan met onderstaand formulier

Na het stappenplan, vind je een aanvraagformulier voor je proefplaatsing. We benadrukken nogmaals dat de proefplaatsing al bijna twintig jaar bij onze service hoort en kosteloos en vrijblijvend is.

2. afspraak thuisbezorging 

Het gekozen kunstwerk wordt op zaterdag- of zondagvoormiddag na afspraak aan huis gebracht. Je retourophaling/plaatsing is een week later voorzien.

3. proefperiode

Tijdens de proefperiode, krijg je dag na dag een beeld van het kunstwerk in je leefomgeving.

4.  wat als je proefplaatsing niet overtuigt

Je stuurt minstens een dag voor de geplande retourophaling een mail naar tracking@galeriedessers.be voor een bevestiging van de retourophaling. Je kan het kunstwerk weer meegeven aan de transporteur. 

5.  wat als je je kunstwerk niet meer kan missen

Je stuurt een dag voor de geplande retourophaling een mailtje naar tracking@galeriedessers.be. Je ontvangt per mail een uitnodiging tot betaling.

Je kan het werk kosteloos door ons laten plaatsen. De plaatsing gebeurt in het weekend na de thuisbezorging.

 

.

.