530M2 – 5 TENTOONSTELLINGSSETS

Galerie Dessers beschikt over 530m2 en verbindt hiermee twee straten in het centrum van Hasselt. De galerie is onderverdeeld in vijf tentoonstellingssets waardoor er een brede selectie te zien is van de kunstenaars die samenwerken met de galerie. Vanaf dat het weer veilig is, is iedereen van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken met de galerie en de tentoongestelde kunstwerken.

 

VRIJBLIJVENDE PROEFPLAATSING

Galerie Dessers bestaat inmiddels 42 jaar en weet uit ervaring dat de aankoop van een kunstwerk niet altijd een makkelijke opgave is. Een weloverwogen keuze is alleen een meerwaarde voor je leefomgeving. Wij staan je dan ook graag bij met persoonlijk advies, rekening houdend met je verwachtingen en budget.

Maar dan nog is het niet eenvoudig… Hoe geïntrigeerd je ook bent, een kunstwerk heeft een andere dimensie in je persoonlijke leefomgeving.

Galerie Dessers biedt de unieke mogelijkheid om – zonder enige aankoopverplichting – één of meerdere kunstwerken op proef in huis te nemen. De kunstwerken worden door onze logistieke dienst aan huis gebracht voor een proefperiode van één week zodat je in alle rust kan beoordelen of het geselecteerde kunstwerk je zal blijven boeien en tot zijn recht komt in je leefomgeving. Als het werk niet past, wordt het de week nadien weer opgehaald.

Advies, proefleveringen, retourophalingen en plaatsingen zijn vrijblijvend en kosteloos. Indien je geïntrigeerd bent door één of meerdere kunstwerken op de site, kan je vrijblijvend een proefplaatsing aanvragen door te mailen naar expo@galeriedessers.be met vermelding van de kunstenaar en de titel van het kunstwerk. We plannen je dan graag in de eerstvolgende leveringsroute.