530M2 – 5 TENTOONSTELLINGSSETS

Galerie Dessers beschikt over 530m2 verdeeld over vijf tentoonstellingssets waardoor er een ruime selectie te zien is van de kunstenaars die samenwerken met de galerie.

 

VRIJBLIJVENDE PROEFPERIODE

Galerie Dessers biedt de unieke mogelijkheid om – zonder enige aankoopverplichting – één of meerdere kunstwerken op proef in huis te nemen. De kunstwerken worden door ons aan huis gebracht voor een proefperiode van één week zodat je in alle rust kan beoordelen of het geselecteerde kunstwerk je zal blijven boeien en tot zijn recht komt in je leefomgeving. Proefleveringen, retourophalingen en plaatsingen zijn vrijblijvend en kosteloos. Indien je geïntrigeerd bent door één of meerdere kunstwerken op de site, maar de tijd niet vindt om de galerie te bezoeken, kan je een proefplaatsing aanvragen door te mailen naar expo@galeriedessers.be

 

OPENINGSUREN 

Zaterdag en zondag is de galerie doorlopend open van 10 tot 19.30u. 

Op weekdagen kies je je openingsuren zelf. Ben je een dag vrij of in de buurt? Wil je graag op een avond de galerie bezoeken. Dat kan. Maak online een afspraak of stuur een mailtje voor een vrijblijvend bezoek of persoonlijk advies.Toch even benadrukken dat een bezoek na afspraak net zo vrijblijvend is als  een bezoek tijdens de openingsuren. 

> ONLINE AFSPRAAK

 

 

LAZY SUNDAY – DIGITALE NIEUWSBRIEF

We zijn er ons van bewust dat mailboxen overstelpt worden met allerhande nieuwsbrieven. Galerie Dessers laat je dan ook graag op voorhand weten wat je mag verwachten als je je inschrijft voor digitale communicatie. 

Op zondag versturen we LAZY SUNDAY, een beknopt digitaal kunstmagazine met kunstenaarsportretten, aankondigingen van tentoonstellingen, boekvoorstellingen en evenementen.

> INSCHRIJVEN LAZY SUNDAY