Persoonlijke service

ADVIES

Het allerbelangrijkste bij het aanschaffen van een kunstwerk is dat het een emotie oproept. Dat u eindeloos geniet zonder verveeld te raken. Dat het u tot denken stemt, u de vraag stelt wat de kunstenaar heeft willen uitdrukken en hoe dit aansluit met uw persoonlijkheid.
Ervaring heeft ons geleerd dat de aankoop van het juiste kunstwerk niet altijd een makkelijke opgave is. Een perfect gekozen kunstwerk geeft alleen maar meerwaarde aan de uitstraling, persoonlijkheid en exclusiviteit van uw leefwereld. Dit vergt een weloverwogen beslissing. Galerie Dessers adviseert u graag en hanteert een werkwijze die u alle rust en vrijheid geeft om een juiste keuze te maken.

Tijdens de openingsuren kan u ongestoord en volledig vrijblijvend kennismaken met de actuele expositie. Zowel in Hasselt als in Leuven vindt u naast de lopende expositie een uitgebreid aanbod van de permanente collectie. Indien ons kunstaanbod overeenstemt met uw persoonlijkheid, kan u vrijblijvend gebruik maken van ons advies. U kan terecht met al uw vragen en na een verkennend gesprek zullen – rekening houdend met uw budget, persoonlijke voorkeur en leefomgeving – een aantal passende kunstwerken bekeken, besproken en beoordeeld worden.

 

PROEFPERIODE

Galerie Dessers geeft U de unieke mogelijkheid om – zonder enige aankoopverplichting – één of meerdere geselecteerde kunstwerken op proef in huis te nemen. Indien u dat wenst, worden de werken door ons aan huis gebracht en in eerste instantie samen met u ter plaatse beoordeeld. Nadien blijven de werken bij u voor een proefperiode van één week zodat u in alle rust kan beoordelen of het geselecteerde kunstwerk u zal blijven boeien en tot zijn recht komt in uw leefomgeving. Kunstwerken die deel uitmaken van een lopende tentoonstelling worden uiteraard graag gepresenteerd. Indien het gepresenteerde werk onmisbaar is voor de tentoonstelling, is de proefperiode van één week niet altijd mogelijk.