SUMMER JOURNEY 

 

 

 

 

SUMMER JOURNEY is een unieke zomertentoonstelling met meer dan 60 kunstwerken van 15 verschillende kunstenaars . Voor de meeste kunstenaars is het creëren minstens zo belangrijk dan het resultaat.  Of anders gezegd : de reis is belangrijker dan de bestemming. Elke reis is anders, afhankelijk van het medium en de thematiek van de kunstenaar. 

SUMMER JOURNEY neemt je mee in het universum van de geselecteerde kunstenaars. De vijf tentoonstellingssets zijn ingevuld naar thema en kleurgebruik waardoor je in elke ruimte belandt in een andere, intieme wereld. 

SUMMER JOURNEY is te bezichtigen op zaterdag en zondag van 11 tot 18 uur. Op weekdagen ben je welkom na afspraak. Wil je graag een rondleiding langs de kunstwerken of persoonlijk advies, kan je vrijblijvend een afspraak maken.

Galerie Dessers biedt daarnaast de unieke mogelijkheid om – zonder enige aankoopverplichting – één of meerdere kunstwerken op proef in huis te nemen. De kunstwerken worden door ons aan huis gebracht voor een proefperiode van één week zodat je in alle rust kan beoordelen of het geselecteerde kunstwerk je zal blijven boeien en tot zijn recht komt in je leefomgeving. Advies, proefleveringen, retourophalingen en plaatsingen zijn vrijblijvend en kosteloos. 

Indien je geïntrigeerd bent door één of meerdere kunstwerken in deze catalogus of op de site, maar de tijd niet vindt om de galerie te bezoeken, kan je een proefplaatsing aanvragen door te mailen naar expo@galeriedessers.be

> CATALOGUS SUMMER JOURNEY