De galerie valt onder niet-essentiële handelszaken en is bijgevolg gesloten tot 13 december omwille van onze en jullie veiligheid. Genieten van kunst zal de volgende weken dus op een andere manier gebeuren en dit in de hoop dat iedereen dat gezond en wel kan blijven doen. Er is veel wat niet meer mag, maar in tijden van schaarste kan je beter op een positieve en creatieve manier de focus leggen op wat wel nog kan.

 

  • de galerie werkt verder achter gesloten deuren en is bereikbaar voor advies en inlichtingen telefonisch of via mail
  • proefplaatsingen kunnen aangevraagd worden voor alle kunstwerken afgebeeld op de site > meer info
  • zolang de lockdown duurt, sturen we op zaterdag afwisselend Impulse en Harvest uit, een digitaal kunstmagazine met virtuele presentaties en online aanbiedingen.

 

.

.

.

ELKE ZATERDAGOCHTEND – KUNST VANUIT EEN ANDERE INVALSHOEK

.

Sinds de opening van de vernieuwde galerie in september vorig jaar, stuurden we op zondag de Lazy Sunday uit met kunstenaarsportretten en aankondigen van tentoonstellingen. Zolang de lockdown duurt, zal de Lazy Sunday vervangen worden door Impulse, een digitaal kunstmagazine dat op zaterdagochtend in je mailbox belandt en thematisch ingevuld wordt met virtuele presentaties en een redactionele kijk achter de schermen van de werking van de galerie.

.

 

 

Impulse zal op zaterdagochtend afgewisseld worden met Harvest, het digitale magazine dat het nieuwe online-platform met de oogst van 42 jaar Galerie Dessers omkadert. Naast de aankondigingen van nieuwe thema’s en kunstwerken, zal ook de kunstgeschiedenis met een luchtige, maar boeiende invalshoek belicht worden.

Elke zaterdagochtend zal je dus afwisselend Impulse of Harvest in je mailbox ontvangen waardoor we jullie connectie met moderne en hedendaagse kunst graag blijven voeden.